Pentru prima dată precomenzile pentru iPhone vor fi difuzate simultan în întreaga lume


De obicei, Apple începe precomenzile pentru noile sale gadget-uri la ora locală la miezul nopții, în fiecare țară. Anul acesta, însă, Cupertino a decis să lanseze precomenzile simultan în întreaga lume.

Pentru SUA, începutul este la 5:00 PDT, același lucru pentru Canada. Trecând spre est în Marea Britanie, lansarea va fi la ora 13:00 BST, ceva mai departe spre Germania, ora de mers este la ora 14:00 CEST, apoi mutându-ne până în Australia începutul este stabilit pentru ora 23:00 AEDT.

În funcție de diferitele fusuri orare, începutul este simultan (ora 12:00). Aceasta înseamnă că este posibil ca unii dintre voi să trebuiască să se trezească devreme, alții ar putea avea nevoie să rămână treaz dacă doriți să fiți printre primii care plasează o comandă.

Ca reamintire, sunt cele două modele de 6,1 ”, modelul iPhone 12 și iPhone 12 Pro, pe care îl puteți precomanda vinerea aceasta, acestea vor începe livrarea vineri săptămâna viitoare. iPhone 12 Pro Max și iPhone 12 mini va fi disponibil pentru rezervare pe 6 noiembrie.

Puteți verifica tabelul de prețuri din această postare pentru o defalcare a cât de mult va costa fiecare model în diferite țări. Apple a pregătit accesorii noi care funcționează cu noul sistem de încărcare fără fir MagSafe împreună cu un încărcător cu fir de 20W. În cazul în care l-ați ratat, seria iPhone 12 nu va fi livrată cu un încărcător în cutie – și nici modelele mai vechi (nici EarPods).



Cititi mai mult pe gsmarena.com

Lasă un răspuns