Cum să vizionezi Ravens vs Bills: live streaming NFL fotbal astăzi de oriunde


Am reușit până la săptămâna 14 din sezonul NFL 2019-20, iar în acest weekend, veți vedea că Baltimore Ravens se ridică împotriva Buffalo Bills. Acesta este un joc pe care nu-l veți dori să-l pierdeți, întrucât Lamar Jackson, sfertul de la Ravens, se află la doar 63 de metri de ruperea recordului de viteză unic al tuturor sezonului de Michael Vick. Suntem aici pentru a ne asigura că prinzi fiecare minut al jocului de astăzi – vezi cum poți transmite un flux în direct Ravens vs Bills, indiferent de locul în care te afli.

Baltimore Ravens vs Buffalo Bills – când și unde?

Baltimore Ravens se va confrunta cu Buffalo Bills la 70.000+ New Era Field din Orchard Park, New York.

Ora de declanșare este stabilită pentru ora locală 1:00, deci luni este ora 10:00 PT, 18:00 GMT sau 5:00 AEDT.

Baltimore va intra în jocul de astăzi 10-2, iar Ravens speră să adauge o altă victorie la seria lor câștigătoare de opt jocuri. Echipa a alunecat puțin în timpul săptămânilor 3 și 4, când au suferit pierderi din spate împotriva șefilor și maronilor, dar cu siguranță au transformat lucrurile de atunci. Ravens are în prezent locul de frunte în AFC North, dar în jocul de astăzi se vor confrunta cu o echipă cu o apărare de prim nivel. Poate corbii să-și continue cursa câștigătoare sau Bills va pune capăt rulării lor impresionante?



Cititi mai mult pe techradar.com

Lasă un răspuns