Apple Store este în avans față de precomandele iPhone 11, iPhone 11 Pro


Ridicați-vă mai devreme!

Apple Store / Captura de ecran de Sean Keane / CNET

Această poveste face parte din Eveniment Apple, acoperirea noastră completă a ultimelor știri de la sediul Apple.

Apple Store a scăzut a doua oară săptămâna aceasta, pe măsură ce compania se pregătește să facă iPhone 11, iPhone 11 Pro și iPhone 11 Pro Max disponibil pentru precomandare la ora 5:00 PT (8:00 ET / 1 p.m. BST) vineri. Dacă ești gata scade 699 USD, 999 USD sau 1.099 USD pe just-a anunțat IPhone-uri 2019, este ziua în care ați așteptat.

IPhone 11, Pro și Pro Max pornesc de la 699 USD, 999 USD și respectiv 1.099 dolari și ajung în magazin la 20 septembrie.

"Weekend-ul este aproape aici. Și la fel este precomandă," mesajul pe magazin citeste.


Acum se joacă:
Uita-te la asta:

iPhone 11 Pro vs. iPhone XS: telefoane emblematice comparate


11:09

Noile iPhone sunt disponibile în anumite culori proaspete, dar îmbunătățirile mai practice promis includ o durată de viață mai lungă a bateriei, o performanță mai rapidă datorită A13 Procesor Bionic și camere mai bune.

Se va întoarce atunci când precomandele vor fi live și vom actualiza această poveste imediat ce se va întâmpla.

Publicat pentru prima dată la 3:05 a.m.
Actualizat la 3:25 a.m. PT: Adăugă mai multe detalii.



Cititi mai mult pe cnet.com

Lasă un răspuns